Thursday, March 13, 2014

Boeing 777, Malaysian Flight MH370 Missing. Kehilangan Flight MH370

Malaysia telah digemparkan dgn kehilangan Malaysia Airlines MH370, boeing 777 pada hari sabtu 8 march 2014. pesawat yg menuju ke beijing yg membawa 239 penumpang dan 12 crew telah hilang.  pesawat yg berlepas dr klia pd jam 12.41am dipercayai hilang komunikasi jam 2.40am sehinggalah sekarang masih tiada jawapan...

ada yg kata terhempas. ada yg kata terjunam ke dasar laut. ada yg kata hijacked. ada yg kata msuk ke black hole. ada yg kata hilang di bermuda triangle. byk sgt yg kata. tp Allah kata percaya padaku. berdoa padaku. memohon padaku, pastikan ku temukan ia..sy frust dgn sesetengah pihak yg membuat spekulasi theory pelbagai tentang kehilangan flight MH370 ini..
dan kekecewaan itu telah ku sharekan di status fb. sy sbnrnya jarang online dan update status di fb. tapi kali ini sy fedup dgn berita2 fakta2 yg apa2. dan ini adalah pandangan saya.
dan ini pula, 


wallahualam... x pasti sahih ke tidak.. klu iya, Al-fatihah. klu tidak pun
Al- fatihah. kesian pd kaum keluarga si mangsa.
macam2 lah.... mana satu nak percayakan.

tapi kita jgn patah semangat. apa pun kena kita terima. sudah ketentuan ilahi. siapa kita mahu membangkah kehendak Allah s.w.t. Keep #prayforMH370 

1 comment:

Unknown said...

Оцените: проститутки Киева

Ласковая и страстная леди, не умеющая жить без сексуальных развлечений, открыта к новым эротическим знакомствам. Если ты хочешь побаловать себя безудержным сексом, смело звони мне. Ты не забудешь эту встречу! Для сохранения здоровых отношений в семье, отца не должно быть ни видно, ни слышно.